Uitnodiging voor de Poolse organisaties

Dames en heren,

 

graag willen wij u – vertegenwoordigers van uw organisaties/ scholen- op 8 april 2017 vanaf 10.30 tot en met 12.30, uitnodigen voor de jaarlijkse vergadering van de Sectie Pools bij Levende Talen te Utrecht.

 

Onze vergaderingen vinden traditioneel plaats vóór de Plenaire Vergadering van alle leden van de organisatie Levende Talen (ALV). Tijdens onze vergadering kijken we terug op het afgelopen jaar en bespreken we de plannen voor het aankomende jaar.

 

Deze keer willen we de Poolse organisaties die in Nederland actief zijn vragen om iets over hun plannen, projecten en evenementen te vertellen, waaraan wij eventueel samen zouden kunnen werken.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in dit platform voor het presenteren van uw activiteiten en voor de eventuele discussie hierover, nodigen we u uit uw aanmelding met het aantal vertegenwoordigers te sturen vóór 20 maart naar de voorzitter van de Sectie Pools. U kunt de hieronder genoemde email gebruiken.

 

Wij zijn op dit moment plannen voor de vergadering aan het maken. Na 25 maart zullen we aan alle geïnteresseerden het volledige plan sturen.

 

We hopen op een vruchtbare discussie en een goede samenwerking.

 

Hoogachtend namens het Bestuur van de Sectie Pools bij LT

 

de voorzitter,

 

Elżbieta Niemczuk-Weiss

 

e.weiss@quicknet.nl

 

www.pools.levendetalen.nl

 

We zullen u dankbaar zijn als u onze uitnodiging verder deelt.

Uitnodiging vertaald door Marta van Vliet-Sokołowska